Az iPhone 7 üvegfólia és tok már várja a vásárlókat

A várvavárt iPhone 7 üvegfólia
A várvavárt iPhone 7 üvegfólia

A mobiltelefonok fizikai védelmére rengeteg kiegészítőt találtak már fel. A legújabb megoldás a képernyő karcmentességére az üvegfólia. A hagyományos műanyag változat csak a karcolásoktól volt képes megóvni a digitális kijelzőt. Az üvegfólia akár az ütéstől, fizikai behatásoktól is megmentheti a telefont.

Az iPhone 7 üvegfólia a piacon hivatalosan még nem jelent meg, hiszen ez egy olyan telefonra készült, ami még nincs is a boltokban, de azt már lehet tudni, hogy speciális anyagokból készült, hogy tökéletesen illeszkedjen majd a készülékre. Mivel úgy néz ki, hogy az iPhone 7 széria mindenben extrákat fog nyújtani, a tervezett fólia sem nyújthat alacsony teljesítményt. Az iPhone 7 üvegfólia pontos illeszkedését majd csak szeptemberben fogja a vásárló leellenőrizni, de a gyártó szerint a vágásokat és lyukakat mikro-milliméteres pontossággal végezték. Ez azt jelenti, hogy az üvegfólia teljes készenlétben van raktáron, több ezer példányszámban várja a telefon hivatalos megjelenését.

Egy új iPhone telefon megjelenésének a híre nagy port kavar és kavart is minden alkalommal. Mivel ez a telefon nem az első széria, ami megjelenik az Apple révén, ugyanis jól bejárt folyamat alapján végzik a marketingkampányokat. Az iPhone 7 mobiltelefon technikai specifikáció körül addig forgolódtak, titkolóztak, míg végül elég izgalmat keltettek a vásárló közönség és a rajongók körében. Most már mindenki azon vitatkozik, hogy melyik hír a valódi és melyik a kamu.

Érdekes módon, az első hírek Kínából érkeztek, ahol az iPhone 7 tok – Phonebox – gyártóinak kölcsönzött képek kerültek ki a világhálóra. Az első hír felröppenésénél tanácstalanul cáfolni kezdte az iPhone 7 gyártója, hogy valódi képekről lenne szó, de utólagosan több megegyező kép is kiszabadult a gyártók kezéből, amiket már nem lehetett megcáfolni. Ez megtörténhet, hogy egy kicsit váratlanul érte az Apple vezetőségét, de már nem volt mit tenni. Az iPhone 7 tok gyártása időben el kellett kezdődjön és benne volt a rizikó, hogy az alkalmazottak kiszivárogtatják a képeket.