Érintőképernyős telefonok olcsón is beszerezhetők!

érintőképernyős telefonok olcsón

Egyértelmű, hogy az érintőképernyős telefonok olcsón való beszerzése az egyik legfontosabb cél manapság sok ember számára, hiszen a telefonok rendkívül fontosak a hétköznapokban kapcsolattartás, tájékozódás és programok szervezése szempontjából. Nem mindenkinek van természetesen büdzséje arra, hogy százezres telefont vásároljon, és olyan is van, aki megtehetné, de nem akar vagyonokat kiadni csak egy telefonra. Az olcsó érintőképernyős mobilok jól jöhetnek tehát azoknak, akik mindenképp keveset akarnak költeni manapság egy készülékre.

A Huawei, Xiaomi és a Nokia is egész jó alsó-középkategóriás mobilokat kínál, melyek viszonylag olcsón megvásárolhatók. Sokan választják például a Nokia 6 Matte Black-et, mely egy egész kezes jószágnak számít 5,5 inch-es 1920×1080 pixeles IPS kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 430 nyolcmagos processzorral, 3 GB RAM-al és 32 GB belső tárhellyel. A készülék a legújabb Anroid 7.0 Nougat operációs rendszerrel rendelkezik és remek ár/érték arányt képvisel.

Ha érintőképernyős telefonok olcsón kellenek nekünk mindenképpen, akkor kipróbálhatunk olyan kevésbé ismert márkákat is, mint a Cubot R9, mely IPS típusú 1280×720 felbontású kijelzővel, MT6580 négymagos processzorral, 2 GB RAM-al és 16 GB belső memóriával érkezik. Ára körülbelül fele a Nokia árának, hardverben pedig érzékelhető a csökkenés, viszont a Cubot is egész jól bánik a modern alkalmazásokkal. Ezek persze csak példák voltak, hiszen rengeteg egyéb olcsó okostelefon vár minket a piacon még, melyek mind alacsony áron megkaphatók.