Hasznos kiegészítőként szolgál a Pedrollo EASYSMAL

Pedrollo EASYSMAL

Sokan aggódnak és valljuk be, hogy teljesen joggal, az egyre nagyobb teret kapó energiavállság miatt. Ez igen sok problémát hordoz magában, de még ennél is komolyabb kihívásokat jelenthet a vízhiány, amivel főként az aszályos időszakokban kell szembesülni. Az időjárás olyan szélsőségeket mutat, amelyek egyre nagyobb problémákat jelentenek számos régióban. Ezen tud valamelyest csökkenteni a Pedrollo EASYSMALL megfelelő alkalmazása. A közműhálózatok leterheltsége miatt, egyre inkább kell számolni kimaradásokkal, amit a legtöbben saját forrásból igyekeznek pótolni, amire az ásott vagy fúrt kút, netán esővíztároló alkalmas.

A Pedrollo EASYSMALL 1,5 Bár nyomásmérővel ellátott berendezés, aminek célja kiváltani a hagyományos nyomáskapcsolót. Egyszerűen felszerelhető függőleges pozícióban. A legjobb hatékonyságát egy kisméretű hidrofor tartállyal egybekötve éri el, ami megakadályozz a pompa gyakori ki- és bekapcsolását. A 1,5 Pedrollo EASYSMALL nedvességnek és párának ellenálló elektronikus panellel, valamint nyomáskijelző manométerrel van felszerelve.

Egyre keresettebb a Pedrollo JSWm 2CX önfelszívó szivattyú

Jet rendszerű, tehát ejektoros Pedrollo JSWm 2CX szivattyú kifejezetten tiszta víz szállítására alkalmas. Fontos, hogy a folyadék ne tartalmazzon semmilyen koptató anyagot, ami károsíthatja a szerkezetet. Az ideális vízmélység semmiképpen sem haladhatja meg a 9 métert. A Pedrollo JSWm 2CX egyszerűen telepíthető, de fontos kitétel, hogy tartalmazzon egy szűrőkosaras lábszelepet a szívóoldali végén, ami segít kitolni a berendezés élettartamát. A készítés során, a gyártók nagyon figyeltek a minél egyszerűbb kiképzésre, aminek hála, jelentősen lecsökken a karbantartási igény.

Leginkább házi vízellátásra vagy öntözésre felel meg, akár nagyobb háztartásokban is. A Pedrollo JSWm 2CX egybeépíthető hidrofor tartállyal, valamint nyomáskapcsolóval, amivel a működése automatizálható. Az ellenálló öntöttvas szivattyúház, valamint a rozsdamentes acél szivattyúpajzs és tengely gondoskodik a problémamentes működésről. Telepítése mindig az időjárástól védett helyre történjen!