Házimozi eladó. Érdemes megvenni?

házimozi eladó
házimozi eladó
Házimozi eladó

A használt elektronikai termékek piaca igen széleskörű manapság. Szinte bármit meg lehet venni a használt mikróktól a DVD lejátszókon át egészen a házimozi rendszerekig. Sokan választják a használt termékeket, hiszen így jelentős összegeket lehet spórolni ahhoz képest, ha boltban vásárolnánk őket teljes árért.

Ha házimozi eladó, akkor sokan kaphatnak az alkalmon, hogy olcsón beszerezzenek egy olyan hang- és képrendszert, mely a mozihoz hasonló élményeket teremt a nappaliban. Fontos azonban tudni, hogy ilyenkor miről is van szó. A házimozi rendszerek alapja általában egy nagy képátlóval rendelkező televízió, valamint egy minőségi, legalább 5.1-es hangrendszer.

Ha eladó házimozival találkozunk, akkor a legtöbb esetben az utóbbi kerül eladásra, hiszen a tévéket nem házimoziként, hanem tévéként szokták árusítani. Egy 5.1-es használt házimozi hangrendszer remek ajánlat lehet, ha minden hangszóró megfelelően működik, nem recseg, és az erősítő is megfelelően üzemel passzív rendszereknél.

Használt termékeknél általánosságban elmondható, hogy minden funkciót alaposan ki kell próbálni, hiszen csak így bizonyosodhatunk meg arról, hogy jó vételnek nézünk elébe. Egy 5.1-es házimozi rendszerben, ha hangrendszerről van szól, akkor 7 dolgot kell kipróbálni. Az hangfalak erősítőjét, a középső hangfalat, a két első hangfalat, a két oldalsó hangfalat, valamint a mélynyomót. Ha ezek nem megfelelők akkor bármilyen házimozi legyen is eladó, az üzletet nem érdemes nyélbe ütni, hiszen hibás terméket fogunk vásárolni garancia nélkül.