Házimozi eladó? Mozis élmény otthonra!

Házimozi eladó

Ha újonnan vásárlunk házimozi rendszereket, akkor jó eséllyel egy kisebb vagyont is rákölthetünk a dologra, ha valóban jó minőségűt szeretnénk otthonunkba elhozni. Ha azonban egy házimozi eladó a használt piacon, akkor lehet, hogy számunkra is megéri közelebbről megnézni az ajánlatot! A házimozinak számos része van, ezért tételezzük fel, hogy jelenleg a hangrendszer az, amit eladásra kínálnak, ugyanis tévével általában mindenki rendelkezik már.

A házimozi attól biztosítja az igazi mozis élményt, hogy 5.1-es vagy 7.1-es hangrendszerrel rendelkezik, ami megadja azt a kellemes és izgalmas surround hangzást filmezés közben. Ha házimozi eladó, akkor tehát jó eséllyel hangrendszereket, valamint esetleg még egy médiabox-ot fogunk vásárolni, mely egyszerűbbé teszi a filmek lejátszását különböző adathordozókról és forrásokból.

A használt házimozi rendszereknél mindig érdemes alaposan megvizsgálni az egyes hangfalakat és azoknak a kábeleit, valamint az erősítőt is, hogy minden utat megfelelően erősít, nem recseg, nem zárlatos valamelyik út, stb. Tekintve, hogy a házimozi rendszerek emberek otthonában voltak, nem tudni, hogy az előző tulajdonos miként kezelte őket, így nézzük át a hangfalakat alaposan esztétikai hibák szempontjából, valamint minden hangfalat egyenként próbáljunk ki, hogy nem torzít, nincs-e fura hangja. A használt házimozi jó választás lehet, hiszen az átlagos bolti árhoz képest megvehetünk egy minőségi hangrendszert akár 30-35%-al olcsóbban is. A lehasználtságra azonban minden esetben figyelni kell!