iPhone 5S szilikon tok, olcsó alternatíva a védelemre

iPhone 5S szilikon tok

Sajnos egyáltalán nem ritka manapság, hogy az utcán betört kijelzőjű okostelefonokat látunk. A szomorú az, hogy mindez egy párezer (sok esetben csak párszáz!) forintos befektetéssel megelőzhető lenne, azonban sok felhasználó annyira igénytelen, hogy a 300.000 forintos telefon mellé ennyit pluszban már nem adnak ki.

Az iPhone 5S szilikon tokhoz hasonló tokok rendkívül olcsó, körülbelül 1.000 forintért megrendelhetők bármely telefonos webáruház weboldaláról. A szilikon tok a védelem legegyszerűbb formája a telefon számára. Nem sokat csinál, de azt jól! Védi a házat a sérülések, ütődések ellen, valamint a kijelzőnek is extra védelmet biztosít, hiszen egy esés során a tok előbb ér földet, mint a kijelző vagy a ház, így elnyeli az erőhatás nagy részét.

Az ideális védelem manapság egy iPhone 5S vagy bármilyen okostelefon számára két részből áll. Egy iPhone 5S szilikon tokból vagy bármilyen egyéb tokból (lehet keménytok és flip-flop tok is), valamint egy kijelzővédő fóliából, mely ideális esetben plexiüveg, igaz ez kicsivel drágább, azonban jelentősen jobb védelmet nyújt a fóliáknál, melyek inkább csak a karcok, szennyeződések ellen védenek.

Egy iPhone 5S szilikon tok és egy plexiüveg segítségével garantálni lehet, hogy amíg használjuk a telefont, annak komolyabb esztétikai baja ne essen. A kisebb esések, melyek a védtelen telefonoknak a végét is jelentik, meg se karcolják majd készülékünket. Érdemes megjegyezni, hogy a prémium telefonoknál egy kijelzőcsere a készülék árának felébe is kerülhet. Nem igazán éri meg, hiszen a védelem mindössze párezer forintba kerül.