Lehet manapság jó telefonokat olcsón találni?

jó telefonok olcsón

Egy jó okostelefon rendkívüli mértékben megkönnyítheti mindennapjainkat, hiszen bárhol internetezhetünk, megnézhetjük a híreket, segítségül hívhatjuk a GPS-t, ha elvesznénk és bármikor kapcsolatban maradhatunk ismerőseinkkel, családtagjainkkal. Ennek azonban ára van és egyre többen egyre kevesebbet akarnak általánosságban okostelefonokra költeni, ami érthető is, hiszen nem mindenkinek van szüksége a legcsicsásabb funkciókra és a legerősebb hardverre a fő funkciókon kívül.

Jó telefonok olcsón manapság is rengeteg helyen kaphatók, azonban kicsit többet kell nézelődni, ha valóban olcsó készüléket szeretnénk vásárolni. A legnagyobb cégek alsó kategóriáját sokan egyből elutasítják, mivel ezek minősége sok esetben megkérdőjelezhető.

Jó telefonokat olcsón például iPhone-tól vagy Samsung-tól ritkán lehet vásárolni, mivel még az alsó kategóriás készülékek is viszonylag drágának számítanak. Sokan éppen ezért fordulnak olyan külföldi oldalakhoz, ahol olyan készülékeket lehet kapni, melyekről sokan még sosem hallottak. Ilyen márka például az Oukitel, mely a híresen olcsó, de egész jól használható telefonmárkák közé tartozik.

A K4000-es például egy bivaly akksival felszerelt készülék, mely körülbelül 20.000 forintért a miénk lehet, és sokak szerint igen jó választásnak számít, ha szeretünk játszani, fényképezni. Sok Kínában megjelenő készülék olyan filléres árcédulával rendelkezik, hogy mi, akiknek főként a legnagyobb cégek (Samsung, iPhone, Huawei, stb) ismertek, ámulunk ezeken az olcsó telefonokon. Érdemes lecsekkolni a kevésbé ismert márkákat!