Megéri manapság Sony mp3 lejátszót venni?

Sony mp3 lejátszó

Nagy átalakuláson ment át az elektronikai termékek piaca az elmúlt években az okostelefonoknak köszönhetően, hiszen manapság már szinte mindenre ezeket az eszközöket használjuk. A klasszikus szórakoztató elektronikai eszközök, melyekről azt hittük, hogy sosem mennek ki a divatból, már rég nincsenek a képben, és az mp3 lejátszó tűnik az egyetlen eszköznek, mely túlélte ezt a nagy változást.

Sportolók, testmozgást végzők ugyanis előszeretettel használnak egy olyan kis eszközt, mint egy Sony mp3 lejátszó, mely viszonylag kis helyet foglal el zsebünkben, nem nyom annyit, mint egy okostelefon, és ha olcsót veszünk, akkor nem is kell attól tartani, hogy értékes termék létére tönkremegy sportolás közben. Sony mp3 lejátszókat manapság tehát megéri venni, hiszen egy olcsó eszközzel biztosíthatjuk a kényelmes zenehallgatást, ha pedig bluetooth mp3 lejátszót veszünk vezeték nélküli fülhallgatókkal, akkor a kábelek miatt sem kell aggódni.

A Sony jelenleg gyárt presztízs szériás mp3 lejátszókat, ezek főleg az NW-E szériába tartoznak és sok százezer forint körül mozognak. Nyilván, aki olcsóbb alternatívákat keres, annak egy hagyományos 15-20.000 forintos lejátszó is meg fog felelni, melyekből egyébként nem kevés van a piacon és körülbelül bármely elektronikai boltban meg lehet őket vásárolni. A modern olcsó Sony mp3 lejátszók 1-2 óra alatt feltölthetők, akár 20 óra üzemidővel is rendelkeznek, MP3, WMA és egyéb formátumokat is támogatnak, továbbá kiváló bővíthetőséggel bírnak, hogy minden zenénk ráférjen az eszközre.