Mennyire konzisztensek a Samsung telefon árak?

Samsung telefon árak
Samsung telefon árak
Samsung telefon árak

A Samsung jelenleg is az egyik legnépszerűbb okostelefonokat gyártó cég a világon. A készülékeik árkategóriái pedig igen változatosak, mivel a jól ismert Galaxy S szérián kívül sok egyéb terméksorozata is van a cégnek, hogy a lehető legtöbb felhasználói igényt kielégítse. A Samsung telefonok listáján jelenleg az S, J, A, Note, és Xcover közül lehet választani, melyek mind egy kicsit mást képviselnek funkcióbéli célokban és árban is.

A legáltalánosabb széria természetesen a Galaxy S, mely jelenleg a csúcskategóriája a Samsungnak és minőségben közvetlenül a Note széria mellett foglal helyet. Ezek a készülékek összevethetők az Apple iPhone készülékekkel minőségben és manapság már sajnos árban is. Jellemzően egy újonnan piacra dobott csúcskategóriás okostelefon 300.000 forint körül mozog.

A Samsung telefon árak a csúcskategóriában tehát már megközelítik az Apple telefonok árát, bár még mindig az Apple készülékek a drágábbak. Az összes többi kategória, tehát a J, az A, a Note és az Xcover vagy a középkategóriát, vagy az alsó kategóriát képviselik és 40-120.000 forint között mozognak.

Ezek a készülékek igazából azoknak készültek, akiknek nincs feltétlenül szükségük az S vagy a Note által biztosított teljesítményre, funkciókra és minőségre, hiszen csak egy olyan készüléket akarnak, mely jól ellátja a hétköznapi feladatokat, és amely kompakt és praktikus. A Samsung telefon árak természetesen itt a bolti árakat képviselik. Használtan vagy ’refurbished’ állapotban olcsóbban is hozzájuthatunk a készülékekhez, habár a Samsung garancia ilyenkor általában nem jár.