Miért jó manapság Samsung dual sim telefonokat venni?

Samsung dual sim telefon

A dual sim telefonok rendkívül népszerűek lettek az elmúlt években, köszönhetően annak, hogy számos ember életét egyszerűbbé teszik. Amíg csak az olcsóbb készülékek voltak dual sim-es kivitelben elérhetők, addig az emberek úgy tekintettek rájuk, mint egy kifejezetten céges telefonra, azonban az elmúlt 1-2 évben számos gyártó felismerte, hogy prémium telefonokat is érdemes dual sim-el felruházni, hiszen így egy telefon lehet személyes és céges készülékünk egyaránt.

A Samsung dual sim telefonok is így kerültek be a piacra és a Xiaomi, valamint egyéb olcsóbb kínai készülékek versenytársai lettek, melyek szinte minden esetben dual sim-esek és költséghatékonyak voltak, azonban viszonylag alacsony teljesítménnyel.

A Samsung Galaxy S9 és a Note 9 is mind csúcstelefonoknak számítanak jelenleg a piacon és mindkettő rendelkezik már dual sim funkcióval. A dual sim legnagyobb előnye abban rejlik, hogy 2 sim kártyát tehetünk a telefonba, ezáltal 2 különböző számon vagyunk elérhetők. Egyiket beállíthatjuk mondjuk céges kapcsolatnak, a másikat pedig személyes kapcsolatnak, így jól elkülönítve életünk két oldalát.

Mindkét kártyánál azt is beállíthatjuk, hogy mely időpontban legyünk elérhetők, tehát a cégest például deaktiválhatjuk délután 4 óra után, így nem zavarnak minket munkaügyekkel, ha nem kívánjuk. A Samsung dual sim telefonok már minden árkategóriában megtalálhatók a prémiumtól a középkategóriáig. Az olyan készülékek, mint az A5, J5, J6 és egyebek kifejezetten megfizethető áron biztosítják nekünk ezt a technológiát!