Mik a legjobb webshop bérlési lehetőségek 2023-ban?

webshop bérlés

Egyre többen döntenek úgy, hogy internetes kereskedelemmel foglalkoznak, hiszen ez az iparág az utóbbi években hatalmas népszerűségnek örvend. Ahhoz, hogy egy minél olcsóbban juthassanak profi webáruház felülethez, célszerű a kölcsönzés mellett határozni. A Viltor webshop bérlési lehetőségeit is érdemes kihasználni. A szakemberek tudják, egy webáruház üzemeltetése során folyamatosan fejlődni kell annak érdekében, hogy a termékek, szolgáltatások vevőkre találjanak.

A cég szakemberei már 14 éve segítik ebben azokat az online kereskedőket, akik tőlük béreltek webshopot. Majdnem minden héten vannak új fejlesztések, amelyekkel az áruház szebb és modernebb lesz. Ennél a cégnél a bérlés során egyetlen funkcióról sem kell lemondani anyagi okokból kifolyólag, mert itt nincsenek eltérő tudású csomagok. A kölcsönzött webshopban minden jelenlegi funkció és jövőbeni fejlesztés automatikusan beépítésre kerül. A bérelhető webáruházak arculata kifejezetten korszerű, igazodik a mai trendekhez, letisztult, funkcionális és könnyen kezelhető felületet biztosítanak a vásárlóknak.

A vállalkozástól bérelhető webáruházak úgy lettek kialakítva, hogy könnyen elérhetőek lesznek a megfelelő eszközök, termékadatok, leírások használatával a keresőmotorok számára. Tartalmaznak minden olyan technikai megoldást és illesztéseket, amelyek a modern keresőoptimalizálás elengedhetetlen részei. Mivel a statisztikák azt mutatják, hogy napjainkban az online vásárlók döntő hányada mobileszközön, okos telefonon vásárol, ezért a Viltor bérelhető webáruház rendszerben minden webshop arculat automatikusan alkalmazkodik a vevő által használt eszköz képernyőjének méretéhez.

Így a webshop látogatói kényelmesen, pár érintéssel megtalálhatják és megrendelhetik a kívánt terméket. Az árak bruttóban vannak megadva, további díjak, rejtett költségek nincsenek. Havi pár ezer forintért már bérelhetünk webáruházat, a webshop csomagok csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól, vagyis ha hosszabb a bérlési időszak, kevesebbet fizetünk havi szinten.