Milyen T mobil készülékek közül választhatunk?

T mobil készülékek
T mobil készülékek
T mobil készülékek

A régen T-Mobil néven működő Telekom már sok éve az egyik legnépszerűbb szolgáltatónak számít hazánkban, és minden évben rengetegen vásárolnak okostelefonokat Telekom előfizetéssel párosítva. A T mobil készülékek tehát igen kedveltek a vásárlók körében, azonban érdemes tudni, hogy ezek a telefonok nem kártyafüggetlenek, hiszen szolgáltatónál vásároljuk őket. Ez azt jelenti, hogy csak Telekom előfizetéssel használhatók, és azzal is csak belföldön.

Ha tehát egy külföldi sim kártyával próbálnánk meg használni a telefont, akkor ez chip-eltetés előtt biztos nem fog menni. Aki ezeket a feltételeket elfogadja, az kedvezményekkel és akciókkal párosítva vásárolhat T mobil készülékeket a Telekomtól. Általánosságban a legtöbb modern készülék megtalálható a cég termékpalettáján.

A legújabb Samsung készülékektől a Huawei és LG telefonokon át az Apple készülékekig szinte mindent megvehetünk, mely manapság online kapható más helyeken; Samsung Galaxy S9, iPhone X, Huawei P20 és még sok más vár minket, ha a Telekomnál vásárlunk. A szolgáltatónál való vásárlás nagy előnye, hogy vásárolhatunk részletre is, és nem kell egyben az egész összeget kifizetni.

Ez egy új 300.000 forintos iPhone-nál jól jöhet. Cserébe viszont hűségnyilatkozat és elkötelezettség vár minket. Aki tehát tudja, hogy biztos a Telekomnál lesz az elkövetkező 1-2 évben, annak a T mobil telefon jó választás lehet. Ezzel szemben, ha sokat utazunk külföldre és külföldi előfizetésünk is van, akkor csak kártyafüggetlen telefont érdemes manapság vásárolni egyértelmű okokból.