Milyenek a legolcsóbb érintőképernyős telefonok?

érintőképernyős telefonok

Mi a helyzet, ha valaki a piacon kapható legolcsóbb érintőképernyős telefonokat keresi? Vajon hol van az a határ, ahol még azt mondhatjuk egy okostelefonra, hogy jól használható? Ha valóban a legolcsóbb készülékeket keressük, akkor a jól ismert brand-eket el kell felejteni, ugyanis ezek egész egyszerűen nem igazán gyártanak filléres termékeket, hiszen a lehető legolcsóbb terméknek is meg kell felelnie egy bizonyos sztenderdnek.

Ha kutatjuk az internetet, akkor viszont olyan érintőképernyős telefonokra lelhetünk, melyek a legigénytelenebb dizájnt, hardvert és minőséget is nyugodtan a telefonba építik, hiszen nem túl ismert maga a cég, nincs igazán mit veszteni.

Általában 30 ezer forinttól szoktuk kezdeni a valóban olcsó telefonok után való kutakodást, azonban igazi gyöngyszemekre is lelhetünk, ha kicsit lejjebb megyünk árban. Az Oukitel K4000 sok helyen felbukkant az elmúlt években, és sokak szerint ez az egyik legjobb választás, ha egy 20.000 forintos kiadásért olcsó érintőképernyős telefont keresünk. Az Oukitel sok érdekes mobilt bemutatott az elmúlt években, azonban a bitang 4100 mAh-s akksival felszerelt K4000 örök klasszikusnak számít.

A telefon egész jól futtatja a modern alkalmazásokat és játékokat is, viszont funkciók terén nem kell túl sokat várni tőle. Van azonban lejjebb is! Az Oukitel U7 Plus egy mégolcsóbb készülék, mely hasonló specifikációkkal rendelkezik, viszont MTK6737-es négymagos 1,3 GHz-es proci dolgozik benne, a telefon pedig kapott LTE rádiót is, és a hazai B20 szabvány sem idegen neki. Körülbelül 18.000 forintért a miénk is!