Mindenhol megjelenik az etikett címke

etikett címke

Az egyszerűség fontos a kereskedelemben. Ennek eredményeképpen lehet fokozni a termelést, értékesítést, szállítást egyaránt. Az etikett címke igaz kisméretű termék, de ennek ellenére mégis komoly jelentőséggel rendelkezik. Célja, hogy olyan információkat tartalmazzon, amelyekkel az azonosítás sokkal egyszerűbbé válik. Ennél fogva, gyakran termékkódokat, sorszámokat, dátumot, céglogót, egyéb ismertetőjegyet hordoz.

Az etikett címke lényege, hogy könnyedén tapad a különféle felületekre. Mérvadó esetében a pontos méret, hiszen típustól függően, másféle dimenziókat eleveníthet meg. A kínálat ennek függvényében nagyon széles, így mindenki megtalálhatja azt a variánst, ami leginkább alkalmas a cél elérésére.

Az etikett címke készülhet direkt termál és normál papír mellett, különféle műanyagokból is, amelyek a nedves környezetben is remekül ellátják a feladatukat. Ezen kívül, egyre gyakoribbak a fém, textil, illetve karton öntapadó címkék is. Az etikett címke jelenléte révén mindig beazonosíthatóvá vállnak az árucikkek, raklapok tartalma ezzel jelentősen segítve a fuvarozók és értékesítők munkáját.