Mit tudnak az új HTC mobilok?

HTC mobilok

A HTC kissé ismeretlennek számított pár évvel ezelőttig hazánkban, hiszen nem ez volt a legnépszerűbb okostelefon márka. A legtöbb ember főleg Samsung, Apple, Huawei telefonokat vásárolt, azonban az elmúlt néhány évben a HTC mobilok egyre nagyobb népszerűségre tettek szert.

A HTC mobilok előnyeiHTC mobilok

A HTC legnagyobb választéka a középkategóriában rejlik, azonban a nemrég megjelent U12-es szériával a prémium kategóriába is belépett a gyártó, méghozzá nem is gyenge modellel! Az U12+ egyértelműen méltó helyet foglal el a Samsung Note 9 és az Apple iPhone X telefonok mellett a telefonok felső kategóriájában, és remek választásnak számít, ha egy valóban minőségi telefont keresünk mindennapi használatra és nem félünk egy kicsit mélyebben a zsebbe nyúlni.

A HTC mobilok jövőjeHTC mobilok

A HTC mobilok közül az U12-re még az Oreo szoftver került, habár a PIE rendszer is hamarosan érkezik a csúcsmobilokra. Egy rendkívül elegáns és modern telefonról van szó, melybe olyan új technológiák kerültek, mint a dupla érintés, a kijelző teljes testreszabhatósága és az új fényképező funkció, mellyel úgy készíthetünk képeket, hogy egy kicsit összeszorítjuk a telefon házát. Igen, jól hallottad.

Egy szorítással készíthetsz fényképeket, és elindíthatod a hangalapú segédeket, de akár az Edge Launcher alkalmazást is, így gyorsan és kényelmesen el lehet érni a kedvenc alkalmazásokat, névjegyeket és gyorsbeállításokat is. A HTC mobilok és általánosságban az okostelefonok jövője is az ilyen praktikus technológiákban rejlik, így érdemes lehet megtudni, hogy milyen ördöngősségek rejlenek manapság egy HTC U12 kaliberű mobilban!