Mobil telefonok olcsón? Rendeljünk telefont fillérekért online!

mobil telefonok olcsón

Az okostelefonok világa olyan szélesre nőtt az elmúlt években, hogy már kicsit nehéz is lépést tartani az elképesztő választékkal. El vagyunk halmozva olcsó és drága okostelefonokkal is és egyre nehezebb rábökni egy bizonyos készülékre, hogy ez lesz végül a választás! Ha mobil telefonokra olcsón van szükségünk, akkor alapvetően nem kell sokat keresgélni, hiszen online bármit megtalálunk.

Webáruházak tucatjai állnak rendelkezésünkre és akár 1-2 nap alatt hozzá is juthatunk egy új készülékhez, ha az éppen van raktáron. Az igazán olcsó gyöngyszemekért azonban általában külföldi oldalakon kell vadászni, ugyanis hazánkba ezeket ritkán szállítják.

Egészen elképesztő, de mobil telefonok olcsón már 10-15.000 forintért is rendelhetők és itt nem a klasszikus gombos telefonokról van szó. Az Oukitel K4000-hez hasonló gaming monstrumok kb. 20.000 forintért megrendelhetők online webshop-okból, itthon viszont ezeket nem igazán lehet megtalálni. Valljuk be, ez az ár jóval alatta van a legismertebb cégek legalsóbb kategóriájának is, melyekről azért érdemes elismerni, hogy kétséges befektetések.

A külföldről rendelt piszok olcsó mobilok azonban meglepően jól szoktak teljesíteni a katasztrofális összeomlásokig, mely a 3. év végén következik néha be. Érdekes, de a világ legolcsóbb okostelefonja mindössze 1500 forintba kerül körülbelül. Ez név szerint a Freedom 251, melyet csak külföldön forgalmaznak és konkrétan olcsóbb, mint 2 fesztiválos sör. Mobil telefonok olcsón? Nem probléma, csak keresgélni kell egy picit és főleg nem a hazai boltokban!