Okostelefon vásárlás okosan

okostelefon vásárlás

Sok esetről tudhatunk, amikor ismerőseink szolgáltatónál részletre megveszik a legújabb iPhone vagy Samsung készüléket, ezzel 2 évre elkötelezve magukat a szolgálatónál, és néha olyan készüléket vásárolva, melynek valódi erőforrásait és lehetőségeit ki sem használják, ráadásul 2-3 hónap múlva be is törik a kijelzőt, meg is karcolják a házat, így jelentős mértékben rontva a készülék későbbi eladási lehetőségein.

Az okostelefon vásárlást manapság mindenképp okosan kell végezni, hiszen könnyen olyan költségekbe verhetjük magunkat, melyek abszolút elkerülhetők. Általánosságban elmondható, hogy mindig igénynek megfelelően kell okostelefont vásárolni.

Ha nem használjuk ki például a legújabb csúcsmodellben az írisz-szkennert, a Quad HD megjelenítést, a megannyi támogatást, több képernyős munkameneteket, képernyőfelosztást, hotspot funkciót, a legmenőbb nyolcmagos processzort és a legdurvább grafikus gyorsítót, akkor nem feltétlenül érdemes 300.000 forintot kiadnunk csak egy okostelefonra, hiszen igényeinket egy 100.000 forintos is kielégítheti.

A legolcsóbb telefonokban is megvan már manapság a legalapabb funkcióarzenál, melyre az átlagos felhasználónak szüksége lehet. Wifi, 3-4G, GPS, dual sim, stb. Ezekre van manapság igazán szükség, na meg talán egy kis tárhelyre. Kifejezetten jó olcsó telefonokat gyártanak a kínai cégek. Ezek tökéletesen alkalmasak 2-3 évig átlagos használatra, és 50-60.000 forint körül kártyafüggetlenül el is vihetők. Az okostelefon vásárlás okosan, költséghatékonyan is megoldható. Álljunk ellen a divatnak, adjunk utat igényeinknek!