Olcsó, univerzális Philips távirányítók a kényelmes tévézésért

Philips távirányító

A tévézés manapság is az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenységnek számít hazánkban, és százezren huppannak le a tévé elé egy fáradalmas nap után, hogy megnézzenek kedvenc sorozatukból egy részt, vagy megtudják a legfrissebb híreket a híradóból.

A tévézés nem lenne ilyen egyszerű modern távirányítók nélkül, a Philips pedig már évek óta gyárt jobbnál jobb univerzális távirányítókat, melyeket hangolgatni sem kell, és olcsón rendelkeznek minden szükséges funkcióval, mely a modern Philips tévék kezeléséhez szükséges. Ha Philips tévével rendelkezünk otthon, akkor egy jó Philips távirányítóra mindenképp szükségünk lesz, hogy a házimozit, az otthoni műsorok nézését maximálisan kiélvezhessük.

A mai távirányítók fő előnye, hogy szinte mindegyik univerzálisnak számít, ami azt jelenti, hogy több ezer tévével kompatibilis. A gyárban beprogramozzák nekünk ezeket a távkapcsolókat, nekünk pedig a dobozból kivéve csak annyi a dolgunk, hogy használatba helyezzük őket. Az univerzális távirányítók termékleírásában mindig meg szokott adva lenni, hogy mely tévétípusokkal és szabványokkal kompatibilisek.

Nincs ez másképp a Philips távirányítók esetben sem, és egypárezer forintos befektetéssel olyan távirányítót vásárolhatunk, mely jó eséllyel tökéletes választás lesz jelenlegi Philips tévénk mellé. Olcsó és prémium Philips távirányítók egyaránt kaphatók webáruházakban annak megfelelően, hogy mennyire akarjuk egyes tévék funkcióit kihasználni. Az egyszerűbb évékhez nem kell bonyolult távkapcsoló, azonban a smart tv-khez és a fejlett LCD készülékekhez igen!