PC olcsón kész konfigurációban?

PC olcsón

Saját számítógépünk vásárlása rendkívüli mértékben leegyszerűsödött az elmúlt években. Évtizedekkel ezelőtt még általában alkatrészenként magunknak kellett összeállítani még az irodai gépeket is, mára azonban komplett gamer PC-ket és workstation-öket lehet vásárolni használatra kész állapotban.

A forgalmazók ugyanis felismerték, hogy az átlagember sokkal szívesebben megvásárol így egy gépet ahelyett, hogy alkatrészenként maga rakná össze. A tech fanatikusok természetesen jó eséllyel továbbra is alkatrészenként maguk állítják össze gépeiket, ők azonban tudják mit csinálnak, és jó eséllyel összeraktak már néhány gépet úgy, hogy az működött is.

A Földi halandók számára azonban a kész konfigurációk egy használatra kész masinát biztosítanak, ráadásul nem is drágábban, mint ha ugyanazt a gépet alkatrészenként raknánk össze órák alatt. Sok esetben a forgalmazó még egy kis árengedményt is biztosít, ha náluk vesszük meg a kész gépet! Mindemellett tesztelik, beüzemelik és bejáratják nekünk a gépet, hogy az biztosan megfelelően működik.

PC olcsón és időtakarékosan manapság mindenképp kész konfigurációként vásárolható, hiszen itt már az alkatrészek kompatibilitása miatt sem kell a fejünket törnünk. Gamer gépek esetén a hűtés is kifejezetten fontos, és bizony órákat lehet csak azzal eltölteni, hogy giga videókártyánknak elég nagy házat, tápot és jó hűtést találjunk. Ezeket aztán sokszor 5 különböző helyről kell összerendelni változatos szállítási időkkel és költségekkel. PC olcsón az átlagember számára? Mindenképp a kész konfigurációt érdemes választani!