Praktikus eszköz a magasnyomású mosó

magasnyomású mosó

A nyári hónapokat általában nagyon várjuk, de a nagy meleg és a hirtelen érkező záporok okozhatnak meglepetéseket. A lakás körül könnyen megjelenik a por vagy éppen a sár, tehát fokozni kell a takarítás intenzitását. A teraszon, lépcsőkön, kapubeállón, járdákon komolyan megtapadnak a különféle szennyeződések, amiket eltávolítani korántsem egyszerű feladat.

Itt lép képbe a magasnyomású mosó, amivel felgyorsítható a művelet. Nem elég csak vizes ronggyal feltörölni a csempét, mert annak könnyen ellenállnak a makacs foltok. A térkő és beton rései közé pedig tényleg úgy befészkelhetik magukat, ahonnan aztán kitessékelni csak komoly ráhatással lehet. Pontosan erre a célra szolgál a magasnyomású mosó.

A készülék, típustól függően, ráköve a csapra, képes 160 bár nyomást létrehozni, amit különféle szórófejen keresztül juttat a szabadba. Az autók és szőnyegek tisztítása egyszerűen gyerekjáték. Még az olajos szennyeződéseket is eltávolítja. A magasnyomású mosó tartályába speciális tisztítószer helyezhető, ami tovább növelni a hatásfokát. Minden háztartásban van helye.