A rendszergazda szolgáltatás segítségével spórolhat is

Rendszergazda szolgáltatás

Nemrég indította el a cégét és éppen azon gondolkodik, hogy miként férne bele a költségvetésbe egy informatikus alkalmazása, aki a számítógépek és szoftverek karbantartásáért felelne? Akkor, íme egy olyan alternatíva, amivel nem kell sehonnan lefaragnia a költségekből, sőt, még spórolhat is!

A Xit rendszergazda szolgáltatás direkt kisebb méreteket öltő vállalkozásokra specializálódott, akik nem engedhetik meg maguknak plusz 1 fő fizetését, illetve akik éppen ezen a területen látnak lehetőséget a megtakarításra.

A Xit csapat egy olyan széleskörű segítségnyújtást kínál, ami a rendszer karbantartása mellett, a megelőző felügyeletre, gyors hibaelhárítása, munkafolyamatok automatizálására, vírusvédelemre, adatmentésre és távolsági segítségre is odafigyel. Azt gondolhatná, hogy egy ilyen sokrétű szolgáltatás rengeteg pénzbe kerülhet, azonban az árak meg sem közelítik egy teljes munkaidős IT szakember bérét.

A rendszergazda szolgáltatás munkaállomás üzemeltetés esetén, 2000 és 7000 Forint közötti összegért vehető igénybe, illetve szerver üzemeltetés esetében sem lépi túl a 25000 Forintot. Ezek igazán csekély összegek, főleg a színvonalas rendszergazda szolgáltatás ellenében, ezért nem is érdemes más opción gondolkodni, hiszen ez a tökéletes megoldás az Ön gondjaira.

Ráadásul nyugodtan tervezhet hosszútávra, mert a rendszergazda szolgáltatás bármilyen hosszú időre igényelhető, ellentétben egy rendszergazdával, aki bármikor felmondhat. Jöjjön el a xit.hu weboldalra és tegye le végre a válláról ezt a terhet!