Szerezzük be a tökéletes gépet számítógép akciók által!

számítógép akció

Végleg meghalt a jelenlegi gép? Már jó ideje fontolgatjuk, hogy ideje lenne lecserélni a sokéves masinát, mely már érezhetően látott gyorsabb napokat? A számítógép akciók remek lehetőségeket biztosítanak, hogy megújítsuk az otthoni PC-t vagy esetleg laptopot, de akár az egész gépparkot is, ha szerverekkel dolgozunk.

Kész konfigurációban érdemes vásárolni a gépeket a számítógép akció során, ha nem teljesítménycentrikus gépet keresünk, ugyanis az irodai felhasználásra készült gépeknél nem annyira fontos, hogy milyen alkatrészek kerülnek a gépbe, hiszen nem kifejezetten erőforrásigényes programokat fogunk rajtuk futtatni.

A számítógép akció remek lehetőség azoknak is viszont, akik esetleg gamer PC-t vagy workstation-t szeretnének vásárolni, ugyanis 1-1 akciós alkatrésszel jelentősen csökkenhet a számítógép teljes ára, ha teljesen új gépet akarunk építeni otthon. Ha gamer PC-t kívánunk újítani, akkor egyértelműen az akciós videókártyákat kell keresni, hiszen ezek számítógépünk lelkei.

Ha új gépet akarunk otthonra médiával való munkához, például zeneszerkesztéshez vagy videóvágáshoz, akkor akciós processzorral és RAM-al felszerelt gépet keressünk, mivel ezek az alkatrészek dominánsak, habár renderelésnél a videókártya is számít. Számítógép akciókkal rengeteg helyen találkozhatunk manapság. Sok webáruház kínál időszakos akciókat komplett gépekre, de sok helyen találhatunk akciókat egyedüli alkatrészekre is. Ez jó hír, ha alkatrészenként akarunk gépet építeni, de akkor is, ha kész gépet akarunk vásárolni!