Whiskey fajták a világ minden részéből

whiskey fajták

A whiskey mondhatni már nemzetközi ital, hiszen Skóciától Japánig, több országban is gyártják. A whiskey fajták temérdek nemzet sajátos stílusát, receptjét magába foglalják. Az égetett szeszesitalok kedvelői talán éppen ezért szeretik ezt az italt.

Sohasem lehet megunni, hiszen mindig akad újabb és újabb változat, amit ki kell próbálni. Nekünk, magyaroknak, mindebben az a legjobb, hogy itthon is beszerezhetjük ezeket, ráadásul pár kattintással.

Az idrinks.hu webáruházból ugyanis valóban egyszerűen lehet rendelni kis- és nagytételben, esküvőkre, partikra és viszonteladóknak egyaránt. A whiskey fajták típusára gyakran a megnevezésük is utalhat. A whisky általában a skót és a kanadai, a whiskey pedig az ír és amerikai márkák írásmódja.

Fajtától függően, ez az ital számos gabonaféléből készülhet, különféle eljárással. A receptje tehát nem olyan kötött, mint a konyaké például, de a készítésének alapvető szabályai azonosak. A világon megtalálható minőségi whiskey fajták mindegyikét érdemes megkóstolni legalább egyszer.