ZTE telefonok, az olcsóság képviselői

ZTE telefonok

Ha manapság odamegyünk valakihez, hogy mondjon egy okostelefon márkát, akkor jó eséllyel a következők hangozhatnak el: Apple, Samsung, Huawei, HTC, OnePlus, CAT, Nokia, Sony, stb. Vannak azonban olyan márkák, melyek kifejezetten olcsó telefonokat gyártanak és sokan nem is hallottak róluk. Ez a helyzet a ZTE telefonok esetében is.

Maga a ZTE egy kínai távközlési berendezésekkel és rendszerekkel dolgozó multinacionális vállalat, ami ráadásul Kína második legnagyobb távközlési cége a Huawei után és nem mellesleg okostelefonokat is gyárt, habár nem olyan volumenben, mint a Huawei. Aki esteleg hallott már a ZTE telefonokról, annak jó eséllyel a Blade ugrik be, hiszen ez a legprominensebb szériája a gyártónak, mely már sok éve kapható a piacon és számtalanszor újra lett gondolva és frissítve is lett a legújabb technológiákkal, valamint apróságokkal.

Mit tud manapság egy ZTE Blade? Ha mondjuk a legjobb verziót nézzük, akkor a ZTE Blade V8-ra fog esni a tekintet, mely egy alsó-közép kategóriás telefon. Olyan érdekességek vannak benne, mint a 3D fotózás és VR Google támogatás, a képekért pedig egy dual 13 MP-es hátlapi, valamint egy 13 MP-es előlapi kamera a felel.

A 8 magos 1.4 GHZ-es processzor, a 64 GB belső memória, valamint a 4 GB RAM egész kezes jószággá teszi a Blade-et, mely jó választás lehet szolidabb célokra, mindennapi használatra. A Blade egyébként nem az egyetlen a ZTE telefonok listáján, ugyanis ott van a fejlettebb Nubia, mely már egy erős középkategóriás telefon és ára kb. 100.000 forint körül mozog. Te is kipróbálnád a ZTE készülékeket?