Rakjuk össze a tökéletes gamer gépet online!

gamer gép

A számítógépes játékokkal való játszásnak hatalmas kultusza van jelenleg az egész világban. Ez természetesen jó hír a PC alkatrészek gyártóinak, hiszen a termékekre folyamatosan szükség lesz, amíg újabb és újabb játékok jelennek meg a piacon.

Ha éppen gamer gép beszerzésén gondolkozunk, de fogalmunk sincs, hogy milyen irányba akarunk elindulni az alkatrészek terén, és nem akarunk kész, előre megépített konfigurációt vásárolni, akkor bizonyos online tervezőprogramok és weboldalak segíthetik munkánkat. Számos weboldal létezik, melyen megadhatjuk büdzsénket, tehát, hogy mennyit tudunk a gépre költeni, valamint azt is, hogy milyen preferált alkatrészeket akarunk gépünkben majd látni, ha már van ötletünk.

A Computer Planet-en például megadhatjuk, hogy mennyi pénzt tudunk a gépre költeni maximálisan, és az oldal egy egyszerű felületen végigvezet minket a lehetséges alkatrészeken, mely büdzsénkbe belefér. A Lambda-tek is egy hasonló oldal, mely egy kicsit lényegretörőbb külsővel rendelkezik, viszont rengeteg márka közül választhatunk processzor, videókártya, RAM, alaplap és egyebek terén, így megvalósítva bármilyen elképzelést a géppel kapcsolatban.

Ha a saját gamer gép megépítése a cél, akkor mindenképp érdemes az ilyen oldalak segítségét igénybe venni, hiszen elkerülhetjük a potenciális kompatibilitási problémákat, valamint jobb belátást kaphatunk arra, hogy adott pénzért milyen alkatrészek érhetők el a számunkra. Vannak oldalak, melyek még vizuálisan azt is megmutatják, hogy hogyan kell az alkatrészeket összeszerelni! A saját gamer gép összeállítása online tehát rendkívül praktikus!

Print Friendly, PDF & Email